YALOVA / ÇINARCIK - Kocadere Ortaokulu

Kocadere Ortaokulu

Kocadere ortaokulu Çınarcık/Yalova
Vizyon
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.Bizlere destek olsun.Okulkumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.Okulumuzda,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.Okul ortamında ve her yerde,herkes kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama ilkesine uysun.Bilgiye ulaşan,ulaştığı bilgileri kullanan,kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevresine yaysın.Bilgi teknolojisini kullanmak,öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak.Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgi,beceri ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat sunmak.Öğrencilerimize ´daha özgür sınıf ve daha özgür okul´ilkesine uyarak eğitip geliştirmek.Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gerekliliğine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak.Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan,kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek.Ülkesini ve vatanını seven,Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen,genel ahlak kurallarına uyan,sevgi ve saygı çerçevesinde davranan bireyler olmasını sağlamak.Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek,okulumuzda bir atılım,bir değim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.
Ulaşım
HER YARIM SAATTE BİR KARŞILIKLI OLARAK MİNÜBÜS MEVCUTTUR.ULAŞIM SIKINTISI YOKTUR.
KOCADERE KÖYÜ MERKEZ MAHALLESİ
YALOVA´YA UZAKLIK :23 km. ÇINARCIK´A UZAKLIK :8 km.